Eshop menu

BRYNDZOVÉ TOLIARIKY bezlepkové

29.12.2020

Pripravíme si :

 

Postup :

 

Zmiešame všetky suroviny a vypracujeme cesto. Zabalíme do fólie a necháme postáť v chladničke cez noc. Vyvaľkáme si cesto cca 0,5cm hrubé a vykrajujeme formičkou oblého tvaru ( napríklad malý pohár ).

Poukladáme na plech, potrieme vajíčkom, jemne dozdobíme soľou, sezamom, korením , alebo Solčankou a pečieme na 170 stupňoch cca 10 min ( každá rúra je ale iná, preto dajte na svoje odborné oko a keď budú toliariky zlaté, tak ich vyberte )

 

 Dobrú chuť 

Táto webová stránka používa cookies

Pre personalizáciu obsahu a reklám, pre poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti využíváme súbory cookie. Informácie o tom, ako náš web používáte, zdieľame so svojími partnermi pre sociálne média, inzercie a analýzy. Partneri tieto údaje môžo skombinovat s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré získali v dôsledku toho, že používáte ich služby. V prípade Vášho súhlasu prosím pokračujte pri prehliadaní webovej stránky a stačte OK.
Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.(Viac informácií)

OK

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré môžu webové stránky používať na zefektívnenie používateľskej skúsenosti.
Zákon uvádza, že na Vašom zariadení môžeme ukladať súbory cookie, ak sú pre prevádzku týchto stránok nevyhnutné. Pre všetky ostatné typy súborov cookie potrebujeme vaše povolenie.
Táto stránka používa rôzne typy súborov cookie. Niektoré súbory cookie sú umiestnené službami tretích strán, ktoré sa zobrazujú na našich stránkach.
Získajte viac informácií o tom, kto sme, ako nás môžete kontaktovať a ako spracovávame osobné údaje v našich Pravidlách ochrany osobných údajov. Váš súhlas sa vzťahuje na nasledujúce domény: naturlekaren.sk www.naturlekaren.sk