Cestoviny s hríbmi a hokkaido na vegánsky spôsob
24.11.2021Blíži sa Advent a s ním aj možno trochu stresovejšie obdobie. Preto sme vám opäť pripravili trochu odľahčenejšiu kuchyňu plnú chutných ingrediencií, ktoré vo vás nakopnú energiu potrebnú na „ doklepnutie „ povinností.
Pripravíme si :
- Vegmezán od Nuttery
- Kešu natural napríklad od LifeLike
- Ryžový sirup
- Ryžový olej
- Provamel ryžové mlieko
- Cheddar Vegan
- Horčica
- Paradajková passata
- Grilovacie korenie Steak That Sonnentor
- Soľ Kala Namak a Shangri- La
- Tekvica Hokkaido
- Pór
- Hríby Portobello
- Citrón
- Čerstvý špenát
Postup :
Orestujeme hríby s kešu na vegmezáne. Pridáme ryžový sirup a horčicu. Keď sú hríby orestované a voda sa takmer vyparí ochutíme Šangri-lou. Hotovo.
V druhom hrnci orestujeme na Kala Namak, Šangri-le a Steak that korení pór a tekvicu. Pridáme lyžicu horčice, ½ citrón , ryžový sirup. Orestujeme. Pridáme Vegmezán, Cheddar, kešu a podlejeme ryžovým mliekom.
Zmiešame obe omáčky dokopy a zalejeme cestoviny. Na záver pridáme do horúcej omáčky čerstvý špenát.
Dobrú chuť a veľa pozitívnej energie !